sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Anneli Auer: - Tämä on kuin Harry Potterista!

Ulvilan surmasta epäilty Anneli Auer ei vieläkään pääse piinasta. Poliisi on aloittanut uuden tutkinnan surmayön tapahtumista, kertoo Iltalehti.
Amplify’d from www.iltalehti.fi

Uusia väitteitä surmayöstä

Poliisi tutkii nyt, nauhoittiko Anneli Auer surmayön tapahtumat.
Anneli Auer sai tietää lisätutkinnan yksityiskohdista syyttäjän valituslupahakemuksesta. Hänkään ei tiedä vielä kaikkea.
Poliisi tekee parhaillaan syyttäjän pyynnöstä lisätutkintaa Ulvilan murhajutussa.
Selvityksen alla on esimerkiksi se, oliko ainakin osa hätäkeskuspuhelun taustalla kuuluneista äänistä nauhoitettu etukäteen. Puhelussa kuuluu Jukka S. Lahden vaikerrus ja kuolinkamppailu.
Poliisi selvittää myös ulkopuolisen henkilön syyttäjälle kertomaa väitettä, jonka mukaan Tähtisentien talossa olisi surmayönä ollut laudanpätkistä ja ruskeista pyyhkeistä rakennettu kilpi. Surmaaja olisi voinut käyttää kilpeä suojanaan tapellessaan Lahden kanssa.
Anneli Auer sai tietää lisätutkinnan yksityiskohdista syyttäjän valituslupahakemuksesta. Häntä uudet asiat lähinnä naurattavat.
- Tämä on kuin Harry Potterista. Syyttäjä on riemuinnut, että nyt tuntemattomien kuitujen alkuperä selvisi. Selvittämättömät kuidut ovat kuitenkin polyesteria ja pyyhkeet ovat puuvillafroteeta.
Poliisi tutkii nyt jälleen surmayön tapahtumia. Jukka S. Lahti sai surmansa kotonaan Ulvilassa 1. joulukuuta 2006.
- Syksyllä 2009, kun poliisi alkoi epäillä minua murhasta, ihmettelin miten he kuvittelivat minun voineen tehdä sen. Totesin lähipiirilleni, että minun olisi täytynyt nauhoittaa äänet etukäteen, koska hätäpuhelun aikana en olisi ehtinyt tehdä surmaa. Nyt poliisi ilmeisesti kuvittelee, että näin olen tehnyt.
Read more at www.iltalehti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti